TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 09. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

brambroka84

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1255
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

brambroka84

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Já na to mám!

01. 10. 2012

Tak jo! 
Zvládla jsem dva týdny a musím říct, že bez ztráty kytičky, co se euforie týče. Cítím se fajn, 3 kila dole, cválám na orbitreku jak splašená kobyla!
Tady se zastavím...Nalákala jsem sousedku Alenku(51 let, nikdy se nehýbala, i do krámu chodí autem, asi 170 cm a asi 130kilo) aby si to taky zkusila. Tak dala 3 minuty, a po týdnu již pět! Někdo řekne málo, ale ta její radost, že se zlepšuje! Její švagrová jí včera dovezla rotoped, který měla doma coby věšák na prádlo. A pak s ní šla na procházku! 
Tak už nás bude skoro parta! Taková nesourodá, jak v pohádce Doba ledová....Lenka, potřebuje shodit 2 kila, tzv nadprdelní vaky (to je to, co se dělá vzadu na bokách nad bokovými kalhotami) a zpevnit bříško. Já v dlouhodobém horizontu 22 kilo, a pak to taky trochu probudit svaly a nakonec Alča - ta probírá svalstvo z mrtvého stavu, a chce jít do důchodu bez berlí a srdečního by-passu! 
A tak si dávám u nás s Alčou kafčo, jedna druhé skáčeme do řeči, jak nám to jde, chlubíme se vyplaveným endorfinem a mluvíme poněkud zrychleně, páč jsme chvilku předtím cvičily! 
Manžel, usoudivše, že si s námi dnes nepokecá, jelikož mluvíme tak rychle, že se ani nenadechujeme, a tudíž nemá příležitost se vmísit, se šel historicky znemožnit do dílny. Pak mu to nedalo, vytáhl kolo a jel se strhnout - ty jeho časovky zas nechápu já, ale on skutečně hubnout nepotřebuje, tak jezdí na krev! Mezitím Alča zmizla, a když se drahý vrátil, tak na mě začal pořvávat ze sprchy, co kde viděl, jak káně lovila hraboše, jak z té aleje nechali jen jeden strom, jak mu tady a tady foukal protivítr a...a...a... Tak jsem dostala záchvat smíchu, manžel se skoro urazil, že ho neposlouchám...Taktně jsem ho upozornila, že nestíhám, že mele a mele...A měl to!!! Nám se směje, a pak jsem ho přistihla!
Je fajn, že mu docvaklo, že se nebudu ztrapňovat před lidmi, i když jemu se tak líbí kochat se krajinou - ale jinak se zas tak nelišíme!
Protože na orbitreku mastím už dva měsíce, a chce to oživit i něco jiného než nohy a protože se tady propírá Jillian ze všech stran, tak mi zvědavost nedala a pátrala jsem... zvolila jsem nakonec 30 Day Shred, přišlo mi to nejvíce stravitelné...krásně mi to vyšlo, pondělí, a ještě prvního, co víc si přát! Karimatku mám, místo činek čapnu kondiční zátěže. Jéééé, já si dala, ruce až u kolen, tak jsem je po cvíču dala na váhu, a ona má každá kilo!!! Já myslela, že míň. No co, už! Jela jsem podle slečny začátečnice, zpocená až na prodloužených zádech, ale kromě kliků jsem dala ty série celé! Pár slabších momentů jsem měla, kdy jsem chtěla vypustit, ale jak ta Jill komentovala, půl hodinu přece vydržím!
Na to konto si předělávám nastavení v tabulce cvičení, aby mi to přepočitalo denní příjem kJ, tak doufám, že tam občas vtlačím i jablko. Všude je jich teď plno a mě se tam skrze sacharidy nějak nechtěla vlézt (tedy alespoň ne celé velké).
A jestli za týden ubude další kilo, tak se dostanu z obezity "jen" na nadváhu, to je velká motivačka, ne?
Sice jsem tentokrát nebyla tak vtipná, ale musela jsem se pochválit (když to nikdo jiný neudělá :-D)
Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 10. 2012 11:43
Super! Moc hezky se to čte a moc držím palce do nadváhy a těším se, až budu za týden číst, že jsi tam!
02. 10. 2012 10:25
Máš talent na psaní - to se čte úplně samo. Tak držím palce ať ti želva utíká :-)
02. 10. 2012 09:48
Jeee to jsem se od srdce zasmála jak vtipně píšeš!!!!:-) Opravdu krásné čtení ze života. Tak vám holky všem třem držím palce ať se hubnutí a cvičení daří.:-) Já se dala na běh 3krát týdně, také mě zlákala kamarádka a už bych bez toho nemohla být. :-)
02. 10. 2012 09:00
Držím Tobě i celé Tvé partě palce,aby Vás to nadšení neopouštělo :-) Jen tak dál holky !! :-)
02. 10. 2012 08:46
hezké počtení po ránu, držím pěsti. :o))) celé partě
02. 10. 2012 07:56
Vždycky je lepší s sebou na cvičení strhnout nějakou partu.
Na kurzu jsme měli paní, u které takto cvičilo a hublo celé oddělení a taky ta paní ve finále nejvíc zhubla.
02. 10. 2012 06:28
Super blog, moc přeju ať se ti daří a úsměvy a sranda vydrží až do konce. Těším se na další pokračování. Jo jinak jsi moc šikovná (už se nemusíš chválit sama :-))))).
01. 10. 2012 22:59
Krásné a úsměvné počteníčko....a ty nadprdelní vaky se mi moc líbí!!! Super blog!!!
01. 10. 2012 22:54
Gratuluji k výsledkům. Dobré je, že na to nejsi sama a ještě si užijete srandu. Držím palce ať se vám holky daří .-)))))
01. 10. 2012 22:04
Gratuluju, jsi nejen šikovná "hubnulka" ale i spisovatelka! Tvoje zapálení si zaslouží obdiv, je to vždycky lepší, když je víc spolubojovnic. Já mám smůlu na samé lenivé kamarádky, no ono je to těžké, ony hubnout nepotřebují a jen tak se jim hýbat nechce. Tak zatím bojuju sama, ale snad budu taky takhle nadšená.
01. 10. 2012 20:04
No vy jste šikulky! Gratuluji!
01. 10. 2012 19:16
Tak se někdy stav, u nás je elánu a smíchu na rozdávání!!! :-D
01. 10. 2012 18:58
Chválím, chválím a zase chválím, jen tak dál. A že strháváš sebou na cvičení i okolí je jenom záslužná práce. Taky bych potřebovala kdo by mě takto nadchnul.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři